Welkom op de website van Arosat
Arosat is gespecialiseerd in digitale satellietapparatuur.
In het verleden was dergelijke apparatuur heel erg duur. Momenteel zijn de prijzen voor een digitale schotelset erg aantrekkelijk en de apparatuur van zeer goede kwaliteit.
Met een digitale installatie voor een vaste opstelling (meestal de Astra satelliet) zijn ruim 130 televisiekanalen in dvd-kwaliteit te ontvangen alsmede vele radiostations in cd-kwaliteit. En uiteraard behoren daartoe ook de Nederlandse televisiekanalen, zoals Nederland 1,2,3, RTL 4,5,7,8, SBS-6, Veronica/Jetix, Net-5, Nickelodeon etc. En natuurlijk Radio 1,2,3,4, Skyradio, Veronica, Radio 538 enzovoort.
Arosat Satelliet Rheden
Esperantostraat 1
6991 CK Rheden
Info@arosat.nl
Met meerdere schotels of met een draaibare set met motor, loopt het aantal kanalen al snel op tot vele honderden.
En het voordeel van een schotelset is dat u volledige vrijheid heeft over de door u te ontvangen kanalen en niet afhankelijk bent van een kabel-provider.
Al met al tijd om u eens vrijblijvend te laten informeren over de aankoop van een digitale satellietset.
Tot ons assortiment behoren vele bekende merken ontvangers, onderdelen en accessoires.
En in het algemeen kunnen we uit voorraad leveren tegen concurrerende prijzen.
En wat eventueel niet in eigen magazijn op voorraad is kunnen we, mits elders beschikbaar, vrijwel altijd op korte termijn leveren, ongeacht het merk.
Uiteraard streven we ernaar om alleen maar apparatuur te verkopen, waarvan we weten dat het behoort tot het kwalitatief  betere segment.
Vanzelfsprekend geldt voor ontvangers de normale fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar.
Maar ook buiten de garantietermijn kunt u op ons rekenen.
     Arosat is gevestigd aan de Esperantostraat 1 te 6991 CK Rheden.

In principe zijn we overdag altijd beschikbaar voor uw bezoek, maar we stellen het op prijs als u vooraf even telefonisch contact met ons opneemt voor het maken van een afspraak.
Wij zijn op werkdagen vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar:
Telefoon : 026 - 4953674
Mobiel     : 06 - 29355986
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Introductie:
Arosat